google.com, pub-8945177060299013, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Bonet Blog Procesal: Jornada de Dret Civil Valencià. Passat, present i futur. Jueves, 21 de abril de 2016

jueves, 31 de marzo de 2016

Jornada de Dret Civil Valencià. Passat, present i futur. Jueves, 21 de abril de 2016

El pasado jueves, 21 de abril de 2016, se celebró una interesante “Jornada de Dret Civil Valencià. Passat, present i fugur”, en la sede de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, C/ Avellanes, núm.  26 – Valéncia (junt al Palau Arquebisbal).
El acto se inció a las 16:15 h. Presentació, Paraules del director de la Jornada, Prof. Dr. José Bonet Navarro, i del decà de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, Prof. Dr. Federico Martínez Roda...


A continuación, vino la  Taula sobre el Dret Civil Valencià en el passat. Els mèrits del Dret Foral Valencià, en la que intervinieton el Prof. Dr. Aniceto Masferrer (Professor Titular, acreditat a catedràtic,  d'Història del Dret, UVEG); el Prof. Dr. Pascual Marzal Rodríguez (Professor Titular, acreditat a catedràtic, d'Història del Dret, UVEG) y el Prof. Dr. Francisco Javier Palao Gil (Professor Titular d'Història del Dret, UVEG, Titular de la Càtedra de Dret Foral). Todos ellos coordinados, por el Prof. Dr. Alejandro Valiño Arcos (Catedràtic de Dret Romà, UVEG).
Tras un descanso de cinco minutos, a las 17:45 h, se desarrolló la Taula sobre el Dret Civil Valencià en el present. Les ventages d'un dret civil propi, con la participación del Iltre. Sr. En Jorge Milz Ramón (Notari en Valéncia); Sr. En José Soriano Poves (Advocat. Diputat 1º ICAV); y Sra. Na Lorena Ferrandis Navarro (Advocada i Professora Associada, UVEG), coordinados por Sr. En José Ramón Chirivella Vila (President Associació de Juristes Valencians).
A continuación, a las 19:00 h, vino la Taula sobre el Dret Civil Valencià en el futur. Horisó incert pels recursos d’inconstitucionalitat, en la que intervinieron Iltre. Sra. Dra. Maria José Ferrer San Segundo (Grup Popular en les Corts); Iltre. Sra. N’Ana Barceló Chico (Grup Socialiste en les Corts); Iltre. Sra. Na Isaura Navarro Casillas (Grup Compromís en les Corts); Iltre. Sr. En Emigdio Tormo Moratalla (Grup Ciudadanos en les Corts); e ltre. Sra. Dra. Fabiola Meco Tébar (Grup Podemos - Podem en les Corts), coordinados por el Prof. Dr. José Bonet Navarro (Catedràtic de Dret Processal, UVEG).
Por último clausuró el acto el Ilm. Sr. En Josep Ochoa Monzó (Director General de Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern).

No hay comentarios:

Publicar un comentario